• WESDIJK HOMESTYLE

 • HORECA TERRASOVERKAPPING WINDSCHERMEN

 • HORECA TERRASOVERKAPPING VRIJSTAAND

Horeca Terrasoverkappingen PVC

Horeca terrasoverkappingen met PVC cover specialist. Een schuifbare Horeca terrasoverkapping met PVC cover vergroot uw horeca gelegenheid en biedt uw gasten bij iedere weersituatie een comfortabel en beschut terras. Onze Horeca terrasoverkappingen voorzien van het unieke Opatex PVC doek werken optimaal thermisch isolerend door de 5 laags structuur. Is het boven het doek 28 graden dan is de temperatuur onder uw terrasoverkapping nog uiterst comfortabel rond de 20 graden. Het uiterst sterke PVC doek is waterdicht en kan ook met harde wind gesloten blijven zodat u 365 dagen in het jaar verzekerd bent van een comfortabel terras voor uw gasten.

Horeca terrasoverkapping met schuifbare windschermen

Optioneel zijn onze horeca terrasoverkappingen te voorzien van vertikaal schuifbare windschermen, hiermee creëert u een volledig gesloten serre waar uw gasten beschermd zijn tegen de weerinvloeden. Voor uw horeca bedrijf betekent dit 365 dagen in het jaar een constante bezetting van uw terras en tevreden klanten die het comfort van uw unieke terrasbeleving blijvend zullen waarderen. 

Horeca terrasoverkapping PVC serre

Onze horeca terrasoverkappingen kunnen modulair worden uitgevoerd met volglazen schuifwanden, automatiche entreedeuren met geïntegreerd luchtgordijn,  dimbare LED verlichting en infrarood terrasverwarming. Hiermee creeërt u een uiterst comfortabele horeca serre waarin u bij iedere weersituatie uw gasten kunt ontvangen. 

Horeca terrasoverkappingen PVC voorzien van transparant venster

Vrijstaande schuifbare horeca terrasoverkapping met Opatex PVC cover voorzien transparante vensters voor een optimale daglichttoetreding op uw terras.

De voordelen van een Horeca terrasoverkapping PVC:

 • Vast of schuifbaar systeem: in of uit de zon op hetzelfde terras.
 • De keuze tussen een geheel rondom open of gesloten serre d.m.v. volledig transparante schuifbare glaswanden: na sluitingstijd staan uw terrasmeubelen eenvoudig droog en veilig opgeborgen.
 • Grote afmetingen mogelijk.
 • In vrijwel iedere situatie eenvoudig op korte termijn te realiseren (eventueel ook vrijstaand).
 • Op maat gemaakt en in iedere gewenste Ral kleur gepoedercoat (tevens in krasvaste structuurcoating)
 • Leverbaar met geïntregeerde sfeervolle en energiezuinige (dimbare) LED verlichting.
 • Het antwoord op het rookverbod: i.c.m. dimbare infrarood terrasverwarming creeërt u snel een aangename temperatuur.
 • Alle info vindt u overzichtelijk op onze website.
 • Incl. 5 jaar volledige garantie en service.
 • Uitgebreide showroom, maatwerk en vakkundig advies aan huis.
 • Montage door vakkundig opgeleide monteurs.

Horeca terrasoverkapping RS 160

Met een maximale uitval van 10 meter is de RS 160 horeca terrasoverkapping uniek in zijn klasse.  De solide onderhoudsarme aluminium constructie verzekert uw gasten een aangenaam verblijf op uw terras, deze extra zware uitvoering is bestand tegen zware winddruk en kan in iedere situatie gesloten blijven.  De extra zware liggers zijn voorzien van gïntegreerde riemaandijvingen waardoor het Opatex PVC doek optimaal gespannen wordt, ook op zeer grote afmetingen. 

 
Horeca terrasoverkappingen PVC met schuifbare windschermen glas
 
Schuifbare vrijstaande horeca terrasoverkapping 
 
Onze schuifbare vrijstaande horeca terrasoverkappingen zijn leverbaar in getoogde vorm, volledig horizontaal of schuin aflopend. Samen met u zoeken wij naar de oplossing welke het beste aansluit bij uw situatie.  Onze terrasoverkapping specialisten voorzien u graag van het juiste advies. 
 
 
Horeca terrasoverkapping specialist 
 
Wesdijk Homestyle is door jarenlange ervaring uitgegroeid tot de specialist in schuifbare horeca terrasoverkappingen en serres. Wij zijn excliesief leverancier voor Nederland en België en onderscheiden ons door topkwaliteit producten, duurzaamheid, vakkundig advies en montage. Graag nodigen wij u uit in onze uitgebreide showroom in Nieuwerkerk Zeeland om de verschillende mogelijkheden voor uw terras te ontdekken. Ook kunt u voor inspiratie terecht bij de vele bedrijven waar wij in het verleden onze terrasoverkappingen hebben mogen realiseren. Kijk op onze horeca projecten pagina voor de adressen: Horeca terrasoverkapping projecten 
 
Heeft u vragen over een product dan kunt u ons telefonisch bereiken op:

TEL. 0111-417270.

E-Mail:  info@wesdijkhomestyle.nl

Meer horeca terrasoverkapping inspiratie opdoen?

Klik hier voor onze gerealiseerde horeca projecten.

Adres showroom:

Wesdijk Homestyle Horeca Terrasoverkappingen PVC
Stolpweg 2
4306 BG  Nieuwerkerk (NL)
Tel. 0111-417270
website: www.wesdijkhomestyle.nl

Onze showroom is geopend op:
Maandag t/m zaterdag van 9.00 uur t/m 17.00 uur.